İçeriğe geç

Loki Dizisi Hangi Çizgi Roman

Loki dizisi hangi zamanda geçiyor?

Marvel Comics karakteri Loki’nin hikayesinden uyarlanan dizi, Marvel Sinematik Evreni’ne bağlı olup The Avengers ve Avengers: Endgame arasında geçiyor. 2. sezon onayı da alındı.

Loki ne anlatıyor?

Loki, Marvel Evreni’nin en ünlü kahramanlarından biri olan Loki’nin hikayesini ekrana taşıyor. Avengers: Endgame’in sonrasını konu alan dizi, Yaramazlık Tanrısı Loki’nin maceralarına odaklanıyor.

Loki 3. sezon ne zaman çıkacak?

Loki 3. sezon gelmeyecek, Loki dizisi tamamen bitti.

Marvel varyant nedir?

Dizinin ilk bölümünde, tüm egemenliğin önceden belirlenmiş ve egemen kılınmış “doğrusal zamandan” sapmaları önlemek için bir dizi yasal ve ölümcül cezaya başvurduğu gösterilir. Öyle ki, “doğrusal zamandan” sapanlar hükümet tarafından “varyant” olarak etiketlenir.

Loki kime aşık?

Sylvie (yetişkin olarak Sophia Di Martino ve çocuk olarak Cailey Fleming tarafından canlandırılmıştır) Loki’nin TVA’dan Kutsal Zaman Çizelgesi’ni “özgürleştirmeye” çalışan ve hedeflerine ulaşmak için bir beden ele geçirme yöntemi geliştiren kadın versiyonudur. Daha sonra Loki’nin 2012 versiyonuna aşık olur.

Loki kaç kişi öldürdü?

Loki ayrıca Thor 1’de Bifrost’u kullandığında 11 Frost Devi’ni öldürdü. Toplam: 174 ölüm. 2 Haziran 2019Loki ayrıca Thor 1’de Bifrost’u kullandığında 11 Frost Devi’ni öldürdü. Toplam: 174 ölüm.

Loki evlatlık mı?

Hayır, İskandinav tanrılarının çarpık ve parçalanmış Marvel versiyonunda bile değil. Loki’nin bu versiyonu Odin’in evlat edindiği oğlu ve dolayısıyla Thor’un evlat edindiği kardeşi. Loki, orijinal mitlerdeki Odin’in herhangi bir oğlu değil, kardeşi… Başka bir deyişle, kan kardeşi. 4 Haziran 2023Hayır, İskandinav tanrılarının çarpık ve parçalanmış Marvel versiyonunda bile değil. Loki’nin bu versiyonu Odin’in evlat edindiği oğlu ve dolayısıyla Thor’un evlat edindiği kardeşi. Loki, orijinal mitlerdeki Odin’in herhangi bir oğlu değil, kardeşi… Başka bir deyişle, kan kardeşi.

Thor ve Loki kardeş mi?

Thor ve Loki kardeşler, Tanrı ve Odin’in oğulları, ama hiç anlaşamıyorlar! Bunun temel nedeni Loki’nin Thor’u sürekli olarak başını derde sokacak şeyler yapmaya kandırmasıdır.

Loki neden ölmüyor?

(Bu arada, yerçekimi ivmesinin birimi m/s²’dir. Yani g 9,81 km/s² değil, 9,81 m/s²’dir.) Tek mantıklı açıklama, Doctor Strange’in portalda olmasının fiziği bozmuş olması, bu yüzden Loki’nin bu kadar yüksek bir hızda düşmek zorunda olmamasıdır. 20 Mayıs 2021 (Bu arada, yerçekimi ivmesinin birimi m/s²’dir. Yani g 9,81 km/s² değil, 9,81 m/s²’dir.) Tek mantıklı açıklama, Doctor Strange’in portalda olmasının fiziği bozmuş olması, bu yüzden Loki’nin bu kadar yüksek bir hızda düşmek zorunda olmamasıdır.

Loki finali ne oldu?

Finalde Loki’nin çoklu evreni yıkımdan nasıl kurtaracağını öğrenmek için yüzlerce yıl geriye yolculuk yaptığı ortaya çıkar ve duygusal bir sahnede Loki’nin tanrı Loki’ye dönüştüğü görülür.

Tom Hiddleston’ın Loki bitti mi?

Söyleşi. Tom Hiddleston, Loki rolüne veda ettiğini duyurdu.

Tom Hiddleston rolü bıraktı mı?

“Loki” karakterine veda ettiğini söyleyen Tom Hiddleston, hayranlarını sevindirecek yeni bir açıklama yaptı. Favorilerinize ekleyin Marvel Evreni’nde geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Loki” dizisinin başrol oyuncusu Tom Hiddleston, yakın zamanda karaktere veda ettiğini duyurdu.

Çizgi roman varyant nedir?

Varyant Kapak Varyant kapak, aynı çizgi romanın birden fazla kapakla yayınlanmasıdır. Yani bir çizgi roman sayısı çıkar ve yayıncı aynı hikayeyi, tam olarak aynı içeriği, birkaç kapakla sunar. Bu, genellikle önemli figürler ve önemli hikayeler için kullanılan bir satış stratejisidir.

Venom Marvel evreninde mi?

Habere göre, Venom: The Last Dance’in sonunda Hardy’nin canlandırdığı Eddie Brock karakteri Marvel Sinematik Evreni’nde tam kadro yer alacak.

TVA açılımı nedir?

“TVA” buraya yönlendirir. Diğer kullanımlar için TVA (anlam ayrımı) bölümüne bakın. Tennessee Valley Authority (TVA), Amerika Birleşik Devletleri’nde federal olarak sahip olunan bir elektrik dağıtım kuruluşudur. “TVA” buraya yönlendirir. Diğer kullanımlar için TVA (anlam ayrımı) bölümüne bakın. Tennessee Valley Authority (TVA), Amerika Birleşik Devletleri’nde federal olarak sahip olunan bir elektrik dağıtım kuruluşudur.

Loki Odin’in oğlu mu?

Hayır, İskandinav tanrılarının çarpık ve parçalanmış Marvel versiyonunda bile değil. Loki’nin bu versiyonu Odin’in evlat edindiği oğlu ve dolayısıyla Thor’un evlat edindiği kardeşi. Loki, orijinal mitlerdeki Odin’in bir tür oğlu değil, kardeşi… Yani kan kardeşi.7 Mayıs 2018Hayır, İskandinav tanrılarının çarpık ve parçalanmış Marvel versiyonunda bile değil. Loki’nin bu versiyonu Odin’in evlat edindiği oğlu ve dolayısıyla Thor’un evlat edindiği kardeşi. Loki, orijinal mitlerdeki Odin’in bir tür oğlu değil, kardeşi… Yani kan kardeşi.

Loki karakteri kaç yaşında?

Bu Loki’yi Thor’dan yaklaşık 8 yaş küçük yapıyor (tam olarak 7,5) ve Loki’yi Avengers: Sonsuzluk Savaşı zamanında yaklaşık 17,5 yaşında yapıyor.26 Mayıs 2024Bu Loki’yi Thor’dan yaklaşık 8 yaş küçük yapıyor (tam olarak 7,5) ve Loki’yi Avengers: Sonsuzluk Savaşı zamanında yaklaşık 17,5 yaşında yapıyor.

Loki dizisinde Thor var mı?

Bir araya gelmeyi çok istesem de Thor, Loki 2. sezonda konuk oyuncu olarak görünmeyecek. 3. bölümde Thor için bir Easter Egg vardı ama hepsi bu. Thor: Love and Thunder’da Thor hakkında bir şaka yapılmış olsa da o hala eski bir karakter. 12 Ekim 2023 Bir araya gelmeyi çok istesem de Thor, Loki 2. sezonda konuk oyuncu olarak görünmeyecek. 3. bölümde Thor için bir Easter Egg vardı ama hepsi bu. Thor: Love and Thunder’da Thor hakkında bir şaka yapılmış olsa da o hala eski bir karakter.

Loki kaçıncı bölümde?

Marvel’ın Disney Plus’taki dizisi Loki, 6. bölümüyle sezon finalini kutladı. Bölümde paralel evrenler ve Kang hakkında inanılmaz şeyler öğrendik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir